Artikkelit

Tervetuloa päätöswebinaariin

Torstaina 18.4 järjestetään Taloudellinen väkivalta tutuksi – hankkeen päätöswebinaari ’Kohti taloudellista tasa-arvoa ja turvallisuutta’. Webinaarin tallenne on katsottavissa YouTube-tililtämme: Lämpimästi tervetuloa!

Päätöswebinaarin (18.4.) ohjelma on julkaistu

Taloudellinen väkivalta tutuksi -hankkeen päätöswebinaari järjestetään torstaina 18.4.2024 klo 9-15. Webinaarissa kuullaan ja keskustellaan taloudellisen väkivallan ilmiöstä eri näkökulmista. Voit osallistua maksuttomaan webinaariin etänä. Saat osallistumislinkin sähköpostiisi ennen tilaisuutta sekä..

Pro gradu -tutkielma naisten selviytymisestä

Lapin yliopistossa on valmistunut mielenkiintoinen pro gradu -tutkielma taloudellisesta väkivallasta parisuhteessa ja eron jälkeen kokeneiden naisten selviytymisestä. Kati Frantti (2024): Taloudellista väkivaltaa parisuhteissaan ja eron jälkeen kokeneiden naisten selviytyminen ajallisena..

Video: Rahapeliongelmaan voi liittyä taloudellista väkivaltaa

Rahapeliongelmaan voi liittyä taloudellista väkivaltaa, joka kohdistuu ongelmallisesti rahapelejä pelaavan henkilön läheisiin. Toteutimme yhteistyössä Takuusäätiön ja Sospedin Rahat pelissä -hankkeen kanssa videon, jonka tilanteet ovat saaneet mallia oikeasta elämästä. Käy..

Ajanvaraus taloudellisen väkivallan vastaanotolle on jälleen auki

Taloudellisen väkivallan tilanteet ovat usein monimutkaisia ja pitkäkestoisia. Jouduimme huhtikuussa sulkemaan ajanvarausmahdollisuuden taloudellisen väkivallan vastaanotolle, jotta pystyimme varmistamaan asiakastyöskentelyssä jo oleville riittävän tuen ja avun. Olemme nyt avanneet jälleen ajanvarausmahdollisuuden..

Romanssihuijausten verkossa -podcast on julkaistu!

”Tärkein tunnusmerkki, milloin viimeistään pitäisi herätä, on sellainen, että jos kokee jonkinnäköistä pelkoa tai painostusta ja joutuu tekemään vastoin sitä, mitä itse haluaisi.” –Hankesuunnittelija Hanna Nylén Taloudellinen väkivalta tutuksi -hankkeesta…

Hanketyöntekijät kesälomalla heinäkuun

Taloudellinen väkivalta tutuksi -hankkeen väki lomailee heinäkuussa. Olemme taas tavoitettavissa elokuun alusta alkaen Huolen herätessä ethän jää yksin! Tukea tarjoavat mm.: Kriisikeskukset Valtakunnallinen kriisipuhelin Turvakoti Sosiaali- ja kriisipäivystys (24/7) 112..