Taloudellinen väkivalta tutuksi -hanke

Hanke toteutetaan valtakunnallisesti VIOLA - väkivallasta vapaaksi ry:n, Vaasan ensi- ja turvakoti ry:n ja hankekumppaneiden toimesta ajalla 1.5.2021 - 30.4.2024.

Yhteystiedot

Palvelemme taloudellisen väkivallan kokijoita ja ammattilaisia valtakunnallisesti suomen, ruotsin ja englannin kielillä.

Hankesuunnittelija
Hanna Nylén
050 5838 321
hanna.nylen@violary.fi

VIOLA – väkivallasta vapaaksi ry
015 365 330 (ma-pe klo 9-14)
Tarkk’ampujankuja 1
50100 Mikkeli

 

Hanketyöntekijä
Tita Yli-Kätkä
050 340 9450
tita.yli-katka@vaasanturvakoti.fi

Vaasan ensi- ja turvakoti ry
Varastokatu 12
65100 Vaasa

Ota yhteyttä

Voit tämän lomakkeen kautta kysyä hankkeestamme, antaa palautetta ja ottaa yhteyttä meihin. Pyrimme käsittelemään kaikki yhteydenotot mahdollisimman pian.

Valitettavasti emme tällä hetkellä pysty antamaan aikoja uusille asiakkaille. Taloudellisen väkivallan tilanteet ovat usein monimutkaisia ja pitkäkestoisia. Haluamme varmistaa, että tällä hetkellä asiakastyöskentelyssä olevat saavat hankkeesta riittävää tukea ja apua. Voit olla yhteydessä ETKL:n jäsenyhdistyksen väkivaltatyöhön tai oman hyvinvointialueesi sosiaali- ja terveyspalveluihin. Ilmoitamme nettisivuillamme ja some-kanavissamme, kun voimme jälleen antaa aikoja uusille asiakkaille.

Halutessasi voit kertoa meille taloudellisen väkivallan kokemuksestasi. Kuulemme mielellämme erilaisista ilmiöön liittyvistä tilanteista ja voimme sen avulla lisätä tietoisuutta ilmiöstä.

Ammattilainen, mikäli kaipaat apua asiakkaasi taloudellisen väkivallan tilanteessa, voit varata konsultaatioajan täältä.
    Yhteistyössä